Wilt u een animatiefilm maken? Dit kunt u het beste aan een specialist overlaten. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsanimaties en luisteren goed naar uw wensen en eisen. Samen komen we tot een concept dat helemaal aan uw voorkeuren voldoet.

Meer zien? Bekijk ons portfolio »

Animatiefilm maken

Een animatiefilm kunt u zien als een investering in uw bedrijf of merk. Het is namelijk de bedoeling dat het de waarde van uw organisatie vergroot. Tevens zijn video’s gemakkelijk te delen op het internet. Denk hierbij aan Facebook, Twitter en natuurlijk YouTube. Wilt u een animatiefilm maken? Dan is het ook mogelijk om deze als online commercial in te zetten. Op deze manier wordt uw naamsbekendheid snel vergroot. Een animatiefilmpje is tevens perfect om een boodschap uit te leggen en goed over te brengen. Uw potentiële klant kan het filmpje elk moment van de dag bekijken. Het grote voordeel hiervan is dat u beter wordt begrepen door uw klanten.

Verhoog uw conversie

Wilt u meer klanten naar uw website trekken en wilt u daar leads uit halen? Dan is het een slimme zet om een animatiefilmpje te maken. Met een video op uw website verveelt uw doelgroep zich in ieder geval niet. U houdt vanaf het begin de aandacht van uw publiek en dat maakt de kans groter dat uw doelgroep overgaat tot een aankoop.

door M-Media
ANIMATIE: Kroon Oil - AutoSociaal
door M-Media
Animatie: De Kracht van Online Video
door M-Media
Meer verkopen door video?
door M-Media
Animatie: CreditLease
door M-Media
Animatie: Beschermingsbewind

De stappen van een animatiefilm maken

Voordat uw animatiefilm helemaal af is gaan daar een aantal stappen aan vooraf:

  • Concept bedenken
  • Storyboard maken
  • Productie
  • Verspreiden van de video

Het concept is misschien wel één van de belangrijkste stappen: daar begint het namelijk allemaal. Het hele proces begint bij het bepalen van het concept. We leggen vast wat de stijl en het doel van de video moet worden. Hierna gaan we bezig met het storyboard. Onze gedachten worden gevisualiseerd en we overleggen welke muziek achter het filmpje wordt gezet of dat u een voice-over wilt gebruiken. Vervolgens starten we met de productie. Tot slot is het van groot belang dat de video bij uw doelgroep terecht komt.

Meer weten? Neem contact op »

Neem contact op met M-Media

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Om te zien wat voor mooie animatiefilms wij al hebben gemaakt kunt u een kijkje nemen in ons portfolio.

Maarten Mulder
Producent