Animatievideo’s worden vaak gemaakt om sommige ingewikkelde zaken op een eenvoudige manier uit te leggen. Het is van essentieel belang dat uw klanten uw bedrijf goed begrijpen. Uiteraard wilt u niet steeds weer uw verhaal vertellen. Een animatiefilmpje is dan een zeer geschikte oplossing. U heeft hiermee een vaste uitleg van uw product of dienst die u in een aantal minuten kunt laten zien.

door M-Media
ANIMATIE: Kroon Oil - AutoSociaal
door M-Media
Animatie: De Kracht van Online Video
door M-Media
Meer verkopen door video?
door M-Media
Animatie: CreditLease
door M-Media
Animatie: Beschermingsbewind

Meer zien? Bekijk ons portfolio »

Animatiefilmpje maken

Een animatiefilmpje maken is ideaal om complexe diensten, producten of processen op een duidelijke manier uit te leggen. Binnen een aantal minuten trekt u de aandacht van uw doelgroep. Op deze overzichtelijke en creatieve wijze legt u ingewikkelde zaken uit middels een video. De meeste mensen zijn zeer visueel ingesteld en daarom is een video een geschikte oplossing. De kijker blijft geboeid door een combinatie van illustraties, geluid, tekst en humor. De informatie wordt door deze factoren goed opgenomen door de kijker. In een video kunnen wij bovendien veel emotie kwijt. We brengen een bepaald gevoel van positiviteit over en dat gevoel behoudt de kijker bij uw bedrijf.

Boodschap overbrengen op uw doelgroep

Als bedrijf wilt u natuurlijk dat uw klanten u goed begrijpen. Toch kan het lastig zijn om uw verhaal op een heldere manier uit te leggen zodat iedereen u direct begrijpt. Met een animatiefilm kunt u binnen enkele minuten de boodschap op uw doelgroep overbrengen. Mensen zijn audiovisueel ingesteld en daar speelt een video op in. De kijker blijft geboeid door een combinatie van plaatjes, beweging, geluid en tekst. Bovendien kunt u met een video goed inwerken op het onderbewustzijn van uw potentiële klant.

Het doel van een animatievideo

Wilt u een animatiefilmpje maken? Dan heeft u vast een doel voor ogen. Dit hangt af van de boodschap die u over wilt brengen. Een aantal doelen kunnen zijn:

  • Naamsbekendheid verbeteren
  • Klantbegrip creëren
  • Conversie verhogen

Meer weten? Neem contact op »

Animatiefilmpje laten maken door M-Media

Neem contact met ons op meer te weten te komen over onze werkwijze. U bent altijd welkom bij ons op kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Maarten Mulder
Producent