Een animatiefilm kan u als bedrijf veel opleveren. M-Media helpt u graag met animaties maken en komt met unieke ideeën. De video’s die wij maken passen echt bij uw organisatie en brengen uw boodschap goed en op een originele manier over. Het verduidelijkt sommige processen die met een stuk tekst moeilijk zijn uit te leggen. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.

Meer zien? Bekijk ons portfolio »

Animaties maken

Animatievideo’s staan bekend om de volgende kenmerken:

  • Laagdrempelig
  • Vermakelijk
  • Duidelijk
  • Kort en krachtig

Animaties zijn een zeer interessant marketingmiddel. Een filmpje is ten eerste al laagdrempelig om naar te kijken. Bezoekers van uw website klikken het makkelijk aan en dit doen ze waarschijnlijk sneller dan een lang stuk tekst lezen. Hiernaast is het een vermakelijk middel om potentiële klanten aan te trekken. Op een duidelijke manier brengt u een bepaalde boodschap over naar de doelgroep en dit gebeurt op een manier die u het prettigst vindt. Met een filmpje trekt u vaak gelijk de aandacht en het is een kort en krachtig medium.

Kiezen voor een animatiefilmpje

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een animatiefilmpje. De eerste is dat het uw website verstrekt. Google vindt verschillende manieren van content zeer interessant, waardoor uw positie in Google zal verhogen. Bovendien is video een goede manier om uw bezoekers te boeien en duidelijk te communiceren naar uw doelgroep. In sommige gevallen is het zelfs verstandiger om te kiezen voor beeld in plaats van tekst. Sommige boodschap komen namelijk veel beter uit op beeld.

door M-Media
ANIMATIE: Kroon Oil - AutoSociaal
door M-Media
Animatie: De Kracht van Online Video
door M-Media
Meer verkopen door video?
door M-Media
Animatie: CreditLease
door M-Media
Animatie: Beschermingsbewind

Meer weten? Neem contact op »

Animaties laten maken

Professionele animaties maken kunt u het beste aan een specialist overlaten. In een paar minuten maakt u de doelgroep uw boodschap duidelijk. Met een duidelijke tekening en een mooie vormgeving legt u complexe zaken eenvoudig uit. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan eens een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Maarten Mulder
Producent