Heeft u interesse om een bedrijfsfilm te laten maken en bent u benieuwd wat de kosten daarvan zijn? Vraag dan gerust eens een offerte bij ons aan. Geef uw wensen en voorkeuren aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer zien? Bekijk ons portfolio »

Bedrijfsfilm maken kosten

De kosten voor het maken van een bedrijfsfilm zijn afhankelijk van allerlei verschillende factoren. We horen graag uw plannen met betrekking tot een bedrijfsvideo en natuurlijk vertellen wij u graag al onze ideeën. De kosten waar u rekening mee dient te houden zijn ten eerste onze arbeidsuren en tarieven. Daarnaast kunnen er materiaalkosten, kosten voor muziekrechten en kosten voor een eventuele locatie bij komen. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. We vertalen uw wensen graag in een concept en bieden u een offerte aan.

De meerwaarde van een bedrijfsvideo

Het is de bedoeling dat een bedrijfsfilm u als bedrijf of organisatie wat oplevert. Vaak komt dit neer op het genereren van leads en dus het interesseren van potentiële klanten. In veel gevallen zijn er ook nog persoonlijke doelen en dat verschilt natuurlijk per video. Bovendien zijn er nog diverse andere voordelen die een bedrijfsvideo met zich meebrengt:

  • Goed vindbaar op YouTube
  • Hoge positie in Google
  • Duidelijke en eenvoudige uitleg

Google vindt video’s met content erg interessant en daarom krijgen deze een hoge positie in Google. Bovendien wordt u met een bedrijfsfilm goed vindbaar op YouTube. Dit is tenslotte het nummer 1 platform in de wereld als het om video’s gaat. Tot slot creëert een filmpje veel duidelijkheid voor uw klanten.

Meer weten? Neem contact op »

Wat zijn de kosten om een bedrijfsfilm te maken?

De kosten om een bedrijfsfilm te maken variëren uiteraard per video. Neem daarom contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Op basis van uw wensen en eisen stellen we een offerte voor u op.

Maarten Mulder
Producent