Bedrijfsfilms

Ziet u het al voor zich? Een bedrijfsfilm die de kijker met een boodschap achterlaat. Neem de boodschap van uw bedrijf in gedachten en vertel samen met ons het verhaal van uw bedrijf!

Bepaal uw imago met een bedrijfsfilm
De bedrijfsfilm is een belangrijk middel voor uw bedrijf, omdat deze een grote invloed uit kan oefenen op het imago van uw bedrijf. De bedrijfsvideo zal mensen trekken om voor uw dienst of product te kiezen. Het promoot uw bedrijf in één filmpje en met deze video wordt uw boodschap duidelijk gemaakt. Bekijk onderstaande video’s voor een indruk van een bedrijfsvideo.

 

Maak die video
Bij het maken van een bedrijfsfilm hanteren wij de volgende werkwijze:

  • Voorbereiding van de bedrijfsfilm: een goed begin is het halve werk, daarom is dit een belangrijke fase in de procedure;
  • Het script: concreet maken wat er precies gaat gebeuren en hoe;
  • Het filmen: ook tijdens deze fase wordt uw eigen inbreng op prijs gesteld;
  • De montage: het ruwe materiaal wordt gekneed tot een prachtig eindresultaat: een bedrijfsfilm om trots op te zijn;
  • De bedrijfsvideo is pas af als u er tevreden mee bent!

De mogelijkheden van een bedrijfsfilm
De bedrijfsfilm kan gebruikt worden op uw website, maar denk daarnaast ook aan presentaties of televisie. En, zeker niet onbelangrijk, ook via social media is een bedrijfsfilm een goede manier om uw bedrijf te promoten. Bewegend beeld trekt de aandacht.

Neem contact met ons op voor meer informatie over bedrijfsfilms, en wie weet schudt u binnenkort samen met ons uw nieuwe klant wakker!

Maarten Mulder
Producent