Bedrijfsvideo maken

Met een bedrijfsvideo geeft u mensen een goed beeld van wat uw bedrijf of organisatie doet. Het fungeert als visitekaartje en het is bovendien een reden om bezoekers naar uw website te trekken. Natuurlijk is het de bedoeling dat deze bezoekers klanten worden. Wilt u een bedrijfsvideo maken? Kies dan voor de professionaliteit en de creativiteit van M-Media.

Meer zien? Bekijk ons portfolio »

Bedrijfsvideo maken

Voordat u een bedrijfsvideo gaat maken, bespreken wij graag met u wat uw wensen zijn. Het is belangrijk wat uw doel en doelgroep is: wie wilt u bereiken en wat is het doel van de video? Vervolgens is het van belang om een boodschap te kiezen. Zorg ervoor dat u niet teveel informatie in één video stopt, want anders komt de boodschap niet over. Een bedrijfsfilm wordt vaak gemaakt om de potentiële klanten te laten zien waarom ze voor uw bedrijf moeten kiezen. Laat daarom in ieder geval de positieve kanten van uw product of dienst zien. Een bedrijfsvideo is bovendien een goede manier om een impressie van uw bedrijf te geven. Wanneer de kijker enthousiast is kan hij of zij op uw website meer verdieping vinden.

De belangrijkste aspecten

Dit zijn belangrijke punten waar u dient op te letten bij het maken van een bedrijfsvideo:

  • Doelgroep
  • Boodschap
  • Onderscheidende kernwaarden
  • Betrokkenheid
  • Kort en krachtig

Met een goede bedrijfsfilm onderscheidt u zich van uw concurrenten. U laat uw kernwaarden naar voren komen en laat de potentiële klanten voor u kiezen. Hiernaast is het handig om uw kijker betrokken te laten worden bij uw bedrijf. Gebruik hiervoor emotie en spreek de doelgroep aan. Tot slot is het van belang om kort en krachtig de boodschap duidelijk te maken.

Meer weten? Neem contact op »

Een goede bedrijfsvideo maken

Een professionele bedrijfsvideo maken kunt u het beste overlaten aan een specialist. Wij hebben al 15 jaar ervaring in het maken van de meest uiteenlopende filmpjes. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Maarten Mulder
Producent