Heeft u interesse in een bedrijfsvideo? M-Media maakt graag voor u een krachtige videoproductie met een duidelijk doel. Dankzij een goede film stijgt uw verkoopkans met maar liefst 85%.

Meer zien? Bekijk ons portfolio »

Bedrijfsvideo

Een video biedt diverse voordelen ten opzichte van een stuk tekst:

  • Kort en krachtig
  • Duidelijk en helder
  • Leg uw werkprocessen eenvoudig uit
  • Presenteer uw bedrijf op een originele manier

Veel mensen hebben tegenwoordig geen zin meer in het lezen van grote lappen tekst. Daarom is een bedrijfsvideo een interessante optie. Een video is absoluut niet saai en langdradig, maar juist kort en krachtig. Dit spreekt veel mensen aan, waardoor ze de video zullen afspelen. Op een heldere en duidelijke manier brengt u uw boodschap over en eventuele ingewikkelde bedrijfsprocessen worden op een gemakkelijker manier uitgelegd. Bovendien is een filmpje een originele manier om uw bedrijf te presenteren naar uw doelgroep.

Redenen om te investeren in een bedrijfsfilm

Door een bedrijfsvideo op uw website zal deze gaan stijgen in de zoekresultaten van Google. Dit resulteert erin dat u meer bezoekers krijgt. Een andere reden om een bedrijfsfilm te maken is dat het gebruik van video onder internetgebruikers steeds groter wordt. Daarnaast onthouden bezoekers video’s beter dan tekst, omdat het visueel is. Hierdoor komt de boodschap beter bij de kijker over.

Waarom kiezen voor M-Media?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor de diensten van M-Media. Een bedrijfsvideo laten maken door onze professionals biedt u diverse voordelen. Wanneer u bij ons langskomt luisteren wij ten eerste goed naar uw wensen. Deze staan centraal en op basis daarvan bepalen we samen met u hoe de video eruit komt te zien. Onze deskundige medewerkers hebben een jarenlange ervaring en de juiste kennis huis. We kunnen er dan ok voor zorgen dat de bedrijfsfilm goed past bij uw organisatie of bedrijf. De video’s die wij voor onze klanten maken hebben een doel en zal uw verkoopkans doen stijgen.

Meer weten? Neem contact op »

Een bedrijfsvideo laten maken

Wilt u een bedrijfsvideo laten maken? Neem dan gerust eens contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We vertellen u graag alles over onze werkwijze.

Maarten Mulder
Producent