Wanneer u echt een goede indruk wilt maken op uw klanten, dan is een corporate film onmisbaar. De meeste informatie die we ons herinneren is visueel en dat betekent dat uw doelgroep beelden beter onthoudt dan tekst. Een bedrijfsvideo biedt u diverse voordelen als bedrijf of organisatie. Op een zeer persoonlijke manier laat u namelijk de identiteit van uw bedrijf zien. U bereikt er een groot publiek mee en het is een effectief middel om de aandacht van uw doelgroep te trekken. Na het zien van een corporate video worden de meeste kijkers getriggerd en willen ze meer informatie over uw bedrijf.

Meer zien? Bekijk ons portfolio »

Corporate film

Al voor allerlei verschillende bedrijven hebben wij bedrijfsfilms verzorgd. De doelen van deze video’s kunnen uiteenlopend zijn:

  • De identiteit van uw organisatie laten zien
  • Uw bedrijf presenteren
  • Werkprocessen uitleggen

Afhankelijk van het doel ontwikkelen we het concept en bepalen we de strategie. Eén van de meest voorkomende redenen voor het maken van een corporate film is om uw bedrijf te presenteren. Met een goede bedrijfsvideo laat u de identiteit van uw organisatie zien en probeert u uw doelgroep aan te spreken. Wanneer uw product vaak ingewikkeld wordt gevonden, kunt u middels een video uw werkprocessen op een duidelijke manier uitleggen. Brengt u een nieuw product op de markt? Dan maken wij graag een promotiefilmpje voor u.

Een bedrijfsvideo als marketingtool

Een bedrijfsfilm is een goede marketingtool, waarmee u veel nieuwe klanten kunt werven. Naast dat het interessant is om op uw website te plaatsen, is het ook een goed idee om het filmpje op YouTube te plaatsen. Naast Google is dit namelijk een belangrijke zoekmachine waar veel mensen op zoeken. Ook op een beurs kan een bedrijfsfilm goed van pas komen. In één oogopslag toont u hiermee uw bedrijfsactiviteiten.

Meer weten? Neem contact op »

Maak een vrijblijvende afspraak met M-Media

Voor het maken van een corporate film kunt u altijd eens contact opnemen met de creatieve specialisten van M-Media. We helpen u graag verder en maken een bedrijfsvideo waarmee alle kansen worden benut.

Maarten Mulder
Producent