Bent u geïnteresseerd in een corporate video die goed laat zien waar uw bedrijf of organisatie voor staat? Wij maken bedrijfsfilms die perfect zijn afgestemd op uw wensen. We hebben een jarenlange ervaring met het maken van verschillende bedrijfsvideo’s voor allerlei bedrijven.

Meer zien? Bekijk ons portfolio »

Corporate video

Het maken van een corporate video biedt u diverse voordelen:

  • Presenteer uw bedrijf
  • Overtuig uw klanten
  • Naamsbekendheid
  • Aandacht voor uw product of dienst

Uw bedrijf presenteren

Met een bedrijfsvideo presenteert u op een originele manier uw bedrijf of organisatie aan anderen. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bepaalt uiteraard zelf wat u wel en niet laat zien. Zo kunt u uw klanten bijvoorbeeld laten zien hoe het er aan toe gaat in uw bedrijf en geeft u uw klanten op een creatieve manier een kijkje in de keuken. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie goed overkomt in de video zoals het echt is.

Uw klanten overtuigen

Een bedrijfsfilm is een interessante manier om uw klanten te overtuigen van uw kennis. Met een video op uw website creëert u wat extra’s naast de standaard tekst. Uiteraard is de tekst ook van belang op uw website, maar een bedrijfsvideo is net even wat persoonlijker. De boodschap die u wilt overbrengen op potentiële klanten doet u in dit geval op een aantrekkelijke manier. Bovendien komt daarbij dat beelden beter worden onthouden dan tekst.

Onze werkwijze

Voordat we aan de corporate video beginnen, oriënteren we ons eerst op de identiteit van uw bedrijf. Waar staat u voor en waar onderscheidt u zich in? Uw sterke punten zullen goed naar voren komen in de video en de film wordt doeltreffend ingezet.

Meer weten? Neem contact op »

De mogelijkheden van een corporate video bespreken

Visuele media is tegenwoordig onmisbaar binnen een marketingstrategie. Een corporate video kan dan ook veel betekenen voor uw organisatie. Wilt u de mogelijkheden eens bespreken onder het genot van een kopje koffie? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Maarten Mulder
Producent