Film/Video

Een film of video laten maken?

Je kent het wel

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Een presentatie waarin door middel van sheets of veel tekst een boodschap duidelijk wordt gemaakt. Langdradig en soms zelfs saai.

Wij zetten deze boodschap om naar beeld waardoor de boodschap krachtiger en beter aankomt bij uw doelgroep en deze zal daardoor dus directer het doel treffen

Waarom video bij ons laten maken?

  • Met een duidelijk doel, video’s die wat opleveren
  • Krachtig, kort en helder
  • Passend bij uw bedrijf of organisatie

Een greep uit onze producties

Voordelen van video:

Waarom klanten werken met ons

Snelle reactie
92%
Duidelijke offerte
89%
Helemaal vrijblijvend
95%
Voor elk budget
98%

Waar wil je beginnen?

We beginnen nooit “zomaar”.
Een productie is belangrijk. Vaak weten we van te voren wat er gefilmd moet worden. Een planning is erg belangrijk. 
Daarom werken we met een brainstorm. Alle zaken die we van te voren kunnen uitsluiten zorgt voor een betere video. En ook een scherpere prijs!

Verwachtingen?

Dit is wat je kunt verwachten

KLANTGERICHTHEID

Wij geloven dat er voor elk budget wat te realiseren is. Samen zullen we kijken naar de mogelijkheden om zo maatwerk aan te kunnen bieden dat past bij jouw ideeën.

TRANSPARANTIE

Bij ons zal je niet voor een verassing komen te staan. De basis van een goede samenwerking is transparante communicatie.

ADVIES

Niet alleen zullen we je helpen jouw ideeën om te zetten naar beeld, we zullen je ook adviseren hoe je de animatie het beste kunt inzetten om zo maximaal rendement uit jouw investering te halen.

EXPERTISE

Samen werken met M Media houdt in dat je meer dan 20 jaar ervaring tot je beschikking hebt. Deze ervaring zullen we dan ook zeker inzetten om jouw doelen te verwezelijken.

Regel jij de popcorn?

Dan maken wij de video