Livestreaming

Livestreams?

GO LIVE MET M MEDIA

Live video’s trekken kijkers aan die geven om jouw merk, product of dienst. De kijkers nemen de video tot zich wanneer jij dat besluit, niet zij. Dit betekent dat je contact kunt maken met mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in wat jij aanbiedt. Daarbij is live video maar op één specifiek moment te zien, hierdoor kan deze vorm van video veel kijkers trekken. Dus is het de uitgelezen kans om interactie tussen het merk en
potentiële klanten een boost te geven.

Ervaring!

M Media is departij voor livestreaming.
Je kunt vanuit onze studio of op locatie een uitzending, conferentie of bijvoorbeeld een webinar opzetten en deze direct streamen bij je doelgroep. Wij zorgen er vervolgens voor dat de livestream op de juiste platvormen komt. YouTube, Facebook, Vimeo, of met koppelingen via Teams en Zoom. Jij hebt het evenement,
wij hebben de studio, apparatuur en de kennis. Samen zorgen we ervoor dat jouw evenement gestreamed wordt op je website of een ander gewenst platvorm.

Een kijkje achter de schermen

Voordelen van video:

Waarom klanten werken met ons

Snelle reactie
92%
Duidelijke offerte
89%
Helemaal vrijblijvend
95%
Voor elk budget
98%

Alles wat jij bedenkt,hebben we al eens gedaan

Ja! Dat klinkt wat arrogant. Maar we durven te zeggen dat we bijna alles wel eens gemaakt of gestreamd hebben. Van TV show tot een live dance-event met miljoenen kijkers.
Van het koppelen van Teams en Zoom tot het streamen in een beveiligde omgeving van een ziekenhuis.

Daag jij ons uit?

Verwachtingen?

Dit is wat je kunt verwachten

KLANTGERICHTHEID

Wij geloven dat er voor elk budget wat te realiseren is. Samen zullen we kijken naar de mogelijkheden om zo maatwerk aan te kunnen bieden dat past bij jouw ideeën.

TRANSPARANTIE

Bij ons zal je niet voor een verassing komen te staan. De basis van een goede samenwerking is transparante communicatie.

ADVIES

Niet alleen zullen we je helpen jouw ideeën om te zetten naar beeld, we zullen je ook adviseren hoe je de animatie het beste kunt inzetten om zo maximaal rendement uit jouw investering te halen.

EXPERTISE

Samen werken met M Media houdt in dat je meer dan 20 jaar ervaring tot je beschikking hebt. Deze ervaring zullen we dan ook zeker inzetten om jouw doelen te verwezelijken.

Regel jij de popcorn?

Dan maken wij de video