Over M Media

Behind the scenes

Beelden zeggen meer dan woorden

Een aloud adagium maar meer springlevend dan ooit. De mens is steeds visueler ingesteld, begrijpt beelden, in welke vorm dan ook, sneller. De kracht van visuele media binnen een brede communicatiestrategie is dan ook onmisbaar. De voorbereiding voor een film is een intensief traject. De locatie en beelden worden bepaald, een storyboard wordt gemaakt en uiteraard wordt de doelstelling bepaald. Iedereen kan met zijn smartphone een filmpje maken, maar een goede montage, geluid, de juiste beelden…. kortom, een professionele film is toch iets anders.

Krachtige videoproducties die hun doel bereiken

U heeft het vast wel eens meegemaakt. Een presentatie waarin door middel van sheets of veel tekst een boodschap duidelijk wordt gemaakt. Langdradig en soms zelfs saai. Wij zetten deze boodschap om naar beeld waardoor de boodschap krachtiger en beter aankomt bij uw doelgroep en deze zal daardoor dus directer het doel treffen. M Media is de videoproducent uit Twente die zich sinds 2000 bezig houd met video’s en animaties die voor u werken. Wilt u een bedrijfsfilm, commercial of animatie laten maken, maar weet u niet waar u moet beginnen?

Voorbereiding:

We werken niet met standaard prijzen. De voorbereiding is dus belangrijk. Wat wil je bereiken? Wat wil je uitstralen? 
Samen zoeken we naar de beste oplossingen binnen je budget.

Script:

Zodra we hebben bepaald hoe we de doelgroep gaan benaderen werken we samen aan het script en een eventuele voice-over tekst. In het achterhoofd houden we altijd: Wat moet de kijker van deze film bijblijven!

Opnames

Kies je voor een film?  Dan moeten er opnames gemaakt worden. Improvisatie, enthousiasme, hard werken en oog voor detail maken de opnames tot een enerverende ervaring. 

Montage/Animatie:

Na de opnames of het storyboard (animatie) gaan onze editors aan de slag met het materiaal. De voice-over wordt ingesproken, de animaties gemaakt, de muziek gekozen en de juiste beelden geselecteerd. Je film begint nu vorm te krijgen! 

A tot Z

Het hele productieproces tot in de puntjes verzorgd

M Media verzorgt voor u het gehele productieproces. Wij denken met u mee zodat de video doeltreffend word ingezet en alle kansen benut worden. Bent u nog niet overtuigd van onze kracht? Maak hieronder kennis met ons team van videoproductie passionisten.

Dit zeggen onze klanten

Dit zeggen onze klanten

Regel jij de popcorn?

Dan maken wij de video