Wilt u uw product, dienst of evenement onder de aandacht brengen? Dit kan goed door middel van een promotiefilm. Door een promotiefilm te maken kunt u uw omzet verhogen en uw naamsbekendheid vergroten. Wij maken boeiende video’s die de aandacht van uw doelgroep goed vasthouden.

Meer zien? Bekijk ons portfolio »

Promotiefilm maken

Met een promotievideo kunt u de volgende doelen behalen:

  • Omzet verhogen
  • Naamsbekendheid genereren
  • Product onder de aandacht brengen

Een promotiefilm kan veel voor uw bedrijf of organisatie betekenen. Tegenwoordig wordt er veel vaker gekozen voor een video als marketingmiddel en dat is natuurlijk niet voor niks. Wanneer mensen informatie op beeld zien, wordt dat veel beter onthouden dan een stuk tekst. Bovendien ervaart de doelgroep meer entertainment wanneer ze naar een filmpje kijken. Over het algemeen bekijken mensen dus liever een filmpje van een minuut dan dat ze een tekst van een pagina lezen.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u met ons een eerste vrijblijvende afspraak maakt, luisteren we goed naar uw wensen. U vertelt ons wat meer over uw bedrijf of organisatie en laat ons weten in wat voor promotievideo u interesse heeft. We gaan op zoek naar speciale en verrassende aspecten van uw bedrijf om de aandacht van uw potentiële klanten vast te houden. Nadat we in kaart hebben gebracht wat uw voorkeuren zijn, kunnen we echt aan de slag. Het script wordt geschreven en alles wat te maken heeft met de opnames en de shoot wordt geregeld.

Meer weten? Neem contact op »

Een promotiefilm laten maken door M-Media

Bent u op zoek naar een vernieuwende manier om meer aandacht te creëren voor uw bedrijf, product of dienst? Kies er dan voor om een promotiefilm te laten maken door M-Media. Vul ons contactformulier in of stuur gerust een mail of neem telefonisch contact met ons op. We maken graag kennis met u en uw organisatie om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Maarten Mulder
Producent