Een promotiefilmpje is een zeer geschikte manier om een nieuw product op de markt te brengen of uw diensten te laten zien. Het is ideaal om dit zo bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen. Wij gaan samen met u een promotiefilmpje maken dat indruk maakt en de juiste doelgroep aanspreekt.

Meer zien? Bekijk ons portfolio »

Promotiefilmpje maken

Dit zijn een aantal redenen om een promotiefilmpje te maken:

  • Bereik een groot publiek
  • Breng een beleving over
  • Beeld zegt meer dan 1000 woorden

Een groot bereik

Met een promotievideo bereikt u een enorm publiek. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de sociale media, waar mensen tegenwoordig veel filmpjes delen. Dit gebeurt onder andere op Twitter en Facebook. Wanneer een vriend op social media iets interessant vindt, dan wordt degene die dat ziet zelf ook nieuwsgierig naar het filmpje. Dit resulteert erin dat hij of zij het ook gaat bekijken en wellicht zelfs weer gaat delen met zijn of haar vrienden. Een promotiefilmpje is dan ook vaak vermakelijk en het moet echt iets doen met de doelgroep. Op verschillende manieren kunt u dit bereiken, bijvoorbeeld met een indrukwekkend, grappig of interessant filmpje. Op wat voor manier u het ook onder de aandacht brengt: het is de bedoeling dat u er een groot publiek mee bereikt.

Een beleving

Met een promotiefilmpje brengt u veel gemakkelijker een beleving over dan met een stuk tekst. Naast deze beleving, is de boodschap zelf natuurlijk ook belangrijk. Toch blijft er bij een promotievideo vaak een bepaalde sfeer bij de doelgroep hangen. Op deze manier kunt u de doelgroep overtuigen en interesseren voor uw product of dienst.

Indruk maken met beeld

Met een mooi en goed beeld maakt u meer indruk dan met alleen woorden. Uw doelgroep ziet precies wat u in huis heeft en kan direct worden geprikkeld. Op een creatieve manier geeft u een eerst beeld van uw bedrijf of organisatie, met het doel dat uw potentiële klanten enthousiast worden.

Meer weten? Neem contact op »

Neem contact op met M-Media

Wilt u een promotiefilmpje laten maken door M-Media? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Maarten Mulder
Producent