“Ik ken Maarten als een creatief, bruisend persoon die vol enthousiasme zijn werk uitvoert. Maarten is betrokken en geinteresseerd in mensen en kundig in zijn vak. We hebben samengewerkt in een project van de Gemeente Enschede en komen elkaar bij gezamelijke klanten tegen. Kortom, een prima basis voor mij om deze samenwerking voort te zetten en uit te breiden!”

Joukje Hijlkema, Eigenaar, Tinksels

 

“Maarten is een ambitieuze, enthousiaste en gedreven vakidioot, die het belang van de klant met stip op nr. 1 plaatst. Oog voor kwaliteit én de relatie met de opdrachtgever kenmerken zijn werk.
Tijdens mijn samenwerking met Maarten (als Business coach) heb ik hem leren kennen als een ‘no-nonsense’ ondernemer, die met 200% inzet waarmaakt wat hij belooft. Tot slot, niet geheel onbelangrijk, ook gewoon een leuke kerel om zaken mee te doen!”

Micha Van de Water, Business Consultant / Coach, Advance, was a consultant or contractor to Maarten at M-Media.nl

 

“Ik heb eind 2009 voor het eerst met Maarten Mulder van M-Media kennis gemaakt toen ik een woonvideo wilde opnemen van een huis, dat al geruime tijd in verkoop was. Inmiddels heb ik tot nu toe 3x met hem samengewerkt bij het vervaardigen van dergelijke woonvideo’s, die wij inzetten om onze opdrachtgevers beter te kunnen bedienen bij de verkoop van hun woning. Maarten is geduldig met amateur presentatoren, zoals ik. Bovendien is hij hulpvaardig, prettig in de omgang, levert mooi professioneel werk af en handelt zijn zaken snel en correct af. Door o.a. deze professionele woonvideo kwam een transactie voor mijn klant binnen 2 maanden tot stand en was ons doel bereikt! Ik zal Maarten zeker aanbevelen bij mijn relaties.”

Saskia Vreeman, hired Maarten as a cameraman en videoproducent in 2009, and hired Maarten more than once

“Als BC heb ik Maarten in 2009 ingehuurd als partner om een film te produceren van / tijdens een groot evenement. De manier waarop wij samengewerkt hebben en het resultaat hiervan is uitstekend te noemen. Zowel de voorbereiding, excecutie als after sales waren uitstekend. Verder een prettig persoon om mee samen te werken met de scope op een uitstekend eindresultaat. Een goede partij dus.”

Hans Aink, hired Maarten as a Business Consultant in 2009

 

“Ik ken Maarten als eigenaar van M Media en inmiddels ook als vriend. Hij is erg herkenbaar aan zijn stem (ik hoor hem regelmatig op de radio) en maakt sterke video’s voor onze opdrachtgevers. Een echte vakman. Hij heeft een nuchtere kijk op zakendoen en creëert altijd een meerwaarde in de samenwerking. Maarten komt afspraken na en is altijd op tijd bij deadlines. Kortom een betrouwbare partner. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen die aan de slag wil met audio en video(commercials).”

Niels Perik, Directeur, Lijnrecht, was with another company when working with Maarten at M-Media.nl

 

“Ik heb Maarten pas goed leren kennen tijdens Open Coffee Hengelo via het Master Networker Institute. Daarvoor was ik Maarten al eens tegen gekomen tijdens opnames van evenementen waarvoor wij allebei op pad waren.

In 2009 heb ik Maarten voor het eerst ingehuurd voor opnames van interviews met sfeerbeelden. Dit beviel erg goed. Maarten is professioneel in de omgang met mijn klanten en weet waar hij bij opnames op moet letten. Dit komt de kwaliteit van de videobeelden zeer ten goede.

Wanneer ik zelf in tijdnood zit, kan Maarten ook prima zelf op pad. Ik weet dan dat ik mij geen zorgen hoef te maken. Ik vind Maarten een prettig persoon in de omgang en hij zeer flexibel ingesteld. Ook als het vandaag bellen, morgen draaien is. In de toekomst hoop ik nog vaak gebruik te kunnen maken van zijn camerawerk!”

Elisa Ostet, hired Maarten as a Cameraman in 2009, and hired Maarten more than once

 

“Maarten’s M-Media heeft diverse malen snel en flexibel grote hoeveelheden DVD’s voor http://www.hwapplicaties.nl geleverd. Iedere keer perfect volgens afspraak. Zeer aan te bevelen!”

Han Wijman, hired Maarten as a IT Consultant in 2010, and hired Maarten more than once

 

“Ik heb plezierig met Maarten gewerkt. Dat komt door drie zaken: 1) Hij denkt mee en levert ideeen (als regisseur hoef je dan bijna niks te doen maar dat terzijde) 2) Hij heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding 3) Hij doet wat hij belooft. Dat dus. Iedereen die meer info wil, moet mij gewoon even benaderen.”

Jan-Jaap Bats, hired Maarten as a Online videoproduction in 2009, and hired Maarten more than once

 

“Tijdens mijn periode in Hengelo heb ik Maarten leren kennen als een bevlogen mediaman met nieuwe ideeen. Zo was Maarten betrokken bij Hengelo tv en Radio Hengelo. We hebben met grote evenementen zoals modespektakel, straattheater etc. samengewerkt.”

Henk Abels, Director City Marketing/VVV Hengelo, Citymarketing Hengelo/VVV, was with another company when working with Maarten at M-Media.nl

[totop]

“Maarten en M-Media ken ik al weer een behoorlijke tijd. Als klant waarvoor ik commercials insprak en als collega radio dj bij Twickelstad FM. Op beide vlakken was de samenwerking erg prettig doordat Maarten erg creatief meedenkt. Samenwerken was lachen, samenwerken was zaken doen, samenwerken is M-Media.”

Cool Media Creatieve Communicatie | StemmenBestand, Owner, Cool Media Creatieve Communicatie was a consultant or contractor to Maarten at M-Media.nl

[totop]