Video Ads! Dat werkt

Video Ads: Adverteren op een slimme & goedkope manier. Direct bij jouw doelgroep.

Als ondernemer is het soms lastig om je boodschap over te brengen bij je doelgroep. Wanneer je bijvoorbeeld acties hebt waar je klanten echt van moeten profiteren.
Dan wil je natuurlijk wel dat je de klant bereikt. Weekbladen bieden niet altijd het gewenste bereik, door middel van video kun je dat bereik wel realiseren.
De week-acties deel je snel en gemakkelijk online. Beelden zeggen meer dan woorden. Snel, makkelijk en het juiste bereik,

Video Ads gebruiken om beter te communiceren en meer klanten.
Video Advertenties

Met Video Ads ben je in staat om klanten te bereiken op de hoogte te brengen van nieuws en akties. Je post met regelmaat een video.
Voordeel hiervan is dat klanten weten wanneer er nieuws is of nieuwe acties zijn.

Speciaal voor jouw als ondernemer maken wij een custom made advertentie, geheel aangepast aan jouw wensen en gebaseerd op de huisstijl.
Jij levert de acties en beeldmateriaal, wij maken de Video Ad.

Hoe zet je video ads het beste in?

Om het maximale uit je video te halen moet je weten wat je doel is. Wanneer je het doel helder hebt kun je gericht kijken naar wat het beste bij jouw onderneming past.
Je moet ook voor ogen hebben welke vorm van video je wilt. Wil je een product uitleggen, dan is een instructie video/animatie misschien de beste keuze. Wil je een actie aankondigen dan kun je misschien beter gaan voor een animatie. Er zijn tal van mogelijkheden. Zorg er in ieder geval voor dat het binnen jouw huisstijl en marketing communicatie past.

De video is af en dan?
Nadat de video af is ben je nog niet klaar. waar ga je hem inzetten en hoe ga je ervoor zorgen dat jouw doelgroep die ook echt te zien krijgt?.
Dat is als eerst afhankelijk van waar jouw doelgroep zich bevindt. Is deze doelgroep veel online op Facebook of Instagram of zijn ze actiever met LinkedIn of Nu.nl?

Meer weten over video ads / video advertenties? Klik hier

Regel jij de popcorn?

Dan maken wij de video