Onze diensten

We doen wat we zeggen en dit is wat we doen:

Denk je aan video, dan denk je aan ons

One-Stop video agency

Video? Yes. Dan denk je aan M Media. We dromen video, we (be)leven video. Dus heb je een videovraag? Welkom. Wij zijn M Media.

Video / Film

Van commercial tot online video. Van instructievideo tot bedrijfsfilm

Animatie

Als iets niet te filmen is, dan animeren wij het voor je! Een animatie laten maken zorgt er voor dat jij je boodschap ondersteunt met strakke visuals en een goed verhaal.

Livestreaming

Alles wat jij bedenkt, hebben wij al eens gedaan. 🙂 Onze expertise op het gebied van streaming wordt door heel het land al gebruikt

Video Advertising

Beelden zeggen meer? Dus waarom gebruik je geen video in plaats van een saaie afbeelding. Direct bij de juiste doelgroep voor een scherpe prijs.

Drone video's

"Vlieg met me mee naar de regenboog...." Met een drone opname breng je alles vanuit vogelvluchtperspectief in beeld. Een helicopterview is voor elk bedrijf goed.

Content Marketing​

Stop met saaie lange verhalen. Maak vlogs, korte video's en promo's. Dat werkt. Hoe? Wij helpen je op weg.

Vragen?

Veel gestelde vragen:

Nooit te lang. Ok simpel antwoord. Maar zorg er voor dat kijkers niet afhaken. Dus vaak korter van 1,5 minuut

Goede vraag! Een de prijs van een film/video is erg afhankelijk van vele factoren. Daarom werken we altijd met een “fixed-price”. Natuurlijk is een brainstorm gratis.

Euh, ja! Kun jij je producten of diensten verkopen? Moet je soms zaken uitleggen? Dan doe je met video!

Waarom niet? Wij hebben jarenlange ervaring. We vertrouwen in onze kwaliteit en daarom is het eerste gesprek (brainstorm) altijd gratis. Wedden dat het klikt?

Regel jij de popcorn?

Dan maken wij de video