Animatie film? Waarom?

Deel deze blog

Een animatie film laten maken doe je voor de bezoekers van je site, omdat je op een effectieve manier informatie wil overbrengen, mensen wil overtuigen van het nut van jouw dienst of omdat je je producten wilt verkopen.

Zeg nou zelf mensen zijn liever lui dan moe. Toch?
Dus hoe fijn is het dan, dat je bezoekers rustig naar een animatie kunnen kijken, in plaats van dat ze moeite moeten doen om een tekst te lezen? 

Animatie
Animatie film maken

Met ander woorden.. wanneer je een animatie op je website zet, is je website aantrekkelijker voor je bezoekers, zullen ze meer tijd op je website door brengen en breng je jouw boodschap binnen een minuut op een snelle en duidelijke manier aan klanten.

Geweldige eigenschappen van animaties zijn dat je namelijk een bepaalde onderwerp precies zo kan presteren zoals jij dat wilt. Het maken van een animatie bestaat uit 6 stappen, maar wat komt er precies in een animatie?
.. een animatie is in verschillende stijlen te maken: van minimaal tot uitbundig en van een ‘platte’ 2D animatie tot een 3D animatie.

Animaties kunnen ingezet worden op oneindig veel verschillende manieren.
Daarom is een animatie geschikt voor ontzettend veel toepassingen. Op basis van de persoonlijke wensen en de huisstijl wordt een animatievideo ontwikkeld welke aansluit bij de doelgroep.

Een animatie kan op verschillende manieren ingezet worden o.a. voor een website, social media, reclame spotje, tv commercial, presentatie, film en nog veel meer.

 

Wil je meer weten?

Wij helpen je graag met een animatie maken!

[gravityform id=”3″ title=”true” description=”true”]

Contact?

Of wil je meer informatie?

Meer blogs

Uncategorized

Video Advertenties (tips)

Een videoadvertentie is simpel te maken. Maar hoe zorg je voor bereik bij je doelgroep? Het gaat niet alleen om weergegeven ads. Uiteindelijk draait het om conversie. In deze blog een aantal tips zodat je video niet voor niets wordt afgespeeld

Regel jij de popcorn?

Dan maken wij de video