Animatie video's

Een animatie laten maken?

Complexe informatie

Om complexe informatie tastbaar te maken, is het een animatievideo laten maken een uitstekend idee.
Wij maken jouw boodschap visueel en direct duidelijk.

M Media zorgt voor impact. Een animatie laten maken zorgt er voor dat jij je boodschap ondersteunt met strakke visuals en een goed verhaal. e doelgroep wordt enthousiast en wil meer informatie of tot koop overgaan.
Een animatie laten maken doe je voor zowel een bestaande dienst of bedrijf of een nieuw product of een nieuwe dienst.

Van A tot Z

M Media regelt alles voor een vaste prijs.
Om een duidelijk beeld van onze werkzaamheden te krijgen, starten we met een brainstorm. Daarin bespreken we je wensen en natuurlijk die van ons :-).
Ja we werken niet voor iedereen. er moet wel een klik zijn. Als de klik er is, gaan we aan de slag. We schrijven een super concept voor jouw animatie video. Vervolgens wordt er storyboard gemaakt in een stijl-ontwerp dat we op maat ontwerpen voor jouw bedrijf.
Als het storyboard er is, weet je wat je krijgt. Tijdens het animeren krijgt je animatie vorm. Muziek eronder, sound FX en een voice-over.
Daarna krijg jij de eerste versie. Deze moet je beoordelen.
Na de beoordeling gaan we je wijzigingen doorvoeren. Je animatie-video wordt nu tot op de frame nauwkeurig verwerkt.

Een greep uit onze producties / voorbeelden van animaties

Voordelen van video:

Waarom klanten werken met ons

Snelle reactie
92%
Duidelijke offerte
89%
Helemaal vrijblijvend
95%
Voor elk budget
98%

Een animatie op maat

Een animatie is altijd op maat.
Je boodschap moet immers worden overgebracht op een originele manier. Wij zorgen dat jouw klant de boodschap begrijpt.
Je animatie wordt er dus “13 in een dozijn-productie’. Geen opdracht is ons te gek.

Daag ons uit!

Wij denken graag mee over jouw animatie video.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verwachtingen?

Dit is wat je kunt verwachten

KLANTGERICHTHEID

Wij geloven dat er voor elk budget wat te realiseren is. Samen zullen we kijken naar de mogelijkheden om zo maatwerk aan te kunnen bieden dat past bij jouw ideeën.

TRANSPARANTIE

Bij ons zal je niet voor een verassing komen te staan. De basis van een goede samenwerking is transparante communicatie.

ADVIES

Niet alleen zullen we je helpen jouw ideeën om te zetten naar beeld, we zullen je ook adviseren hoe je de animatie het beste kunt inzetten om zo maximaal rendement uit jouw investering te halen.

EXPERTISE

Samen werken met M Media houdt in dat je meer dan 20 jaar ervaring tot je beschikking hebt. Deze ervaring zullen we dan ook zeker inzetten om jouw doelen te verwezelijken.

Veel gestelde vragen over animatie laten maken:

Een animatie is een video op basis van tekeningen/illustraties. Deze tekeningen bewegen. Als het gaat om logo’s op grafieken wordt ook wel eens gesproken over Motion Graphics.

Met animatie is veel mogelijk. Je kunt processen in beeld brengen die nog niet bestaan. Waar je bij film echt beelden moet maken, gebruik je bij animatie tekeningen.

Wanneer u een animatie wilt laten maken, is de eerste stap te beslissen welk type animatie u wilt.

Wil je een 2D of 3D video-animatie? Als u dat eenmaal weet, is de volgende stap het vinden van een gekwalificeerde animator die de animatie voor u kan maken. Onderzoek van potentiële kandidaten en hun portfolio’s is belangrijk om er zeker van te zijn dat ze de vaardigheden hebben die nodig zijn voor uw project.

Nadat u de juiste animator heeft gevonden, moet u uw visie overbrengen en uitleggen wat er geanimeerd moet worden.

Zodra dit gedaan is, is het tijd voor hen om de eigenlijke animatie te maken. Afhankelijk van het type animatie dat je laat maken, kan dit storyboarding, character design, background design en meer inhouden. Je moet ook beslissen of er nog audio of voice-over werk nodig is. Nadat dit stadium is voltooid, is het tijd voor rendering en postproductie, waarbij alle elementen worden samengevoegd tot een samenhangend geheel. Dit stappenplan zou voor iedereen die een animatie in 2D- of 3D-videovorm wil laten maken een leidraad moeten zijn!

Animatie is een veel ingezet middel bij marketing en communicatie. Met een animatie leg je een product of dienst snel en simpel uit. De combinatie van beeld en geluid zorgt er voor dat je boodschap goed blijft hangen.

Beelden zeggen meer dan woorden. Als jij er voor kiest om een animatie te laten maken leg je een product of dienst simpel en snel uit.

Samen gevat: Waarom een animatie laten maken?
Duidelijk, effectief, simpel informatie over laten brengen, 

De meest voorkomende reden om een animatie video te laten maken, is om een boodschap duidelijkkrachtig en effectief over te brengen.

Met een animatievideo kun je meer  vertellen dan in 1.000 woorden. 

Hoeveel het kost om een animatie te laten maken… Ja.. Dat is een lastige vraag. De vraag komt is eigenlijk het zelfde als “Wat kost een auto”?
Een animatie laten maken kan al vanaf 2000 euro. Maar wat een animatie precies kost, daar kom je snel achter in ons gratis gesprek. 

Omdat we animaties op maat maken, is elke animatie uniek. Na een gratis brainstorm krijg je van ons een offerte. In die offerte staat precies wat het kost om een animatie te laten maken. Dus je weet vooraf waar je aan toe bent.

De ideale lengte van een animatie hangt af van waar deze ingezet wordt. Dat klinkt vaak maar we proberen het uit te leggen.

Bezoekers op je website nemen ongeveer een minuut de tijd om te bepalen of een boodschap relevant is. Dus zorg er voor dat een animatie op je website niet langer is dan 1 tot 1,5 minuut.

Een reclame (Preroll) op Youtube of ander social media platform duurt over het algemeen maximaal 21 seconden. Let wel: Hoe korter hoe beter.

Bij TV commercialswordt er vaak rekening gehouden met 20 tot 30 seconden.

Gebruik je een animatie in een presentatie (bijvoorbeeld Powerpoint) dan mogen de animaties langer duren. Je verplicht de kijkers om min of meer de video af te kijken. Zo hebben we al eens een animatie gemaakt van 7 minuten. Dit was een instructie video over veiligheidseisen. De ‘kijkers’ moesten deze dus afkijken.