Campagnevideo Interpolis gaat viral

Deel deze blog

Interpolis heeft gisteren een nieuwe bewustwordingsvideo gelanceerd om het gebruik van mobiele telefoons achter het stuur tegen te gaan.
De verzekeraar laat proefpersonen zelf ervaren hoe snel ze afgeleid zijn en confronteert ze op indringende manier met iemand die een dodelijk ongeluk veroorzaakte omdat hij met zijn mobiel bezig was.

Een lange video, die zelfs op mobiel viral gaat. 
De lengte van de video is meer dan 3 minuten. Erg lang, zeker omdat we zien dat video’s die geconsumeerd worden op Social Media normaal korter zijn.
Met de video weet Interpolis de kijker dus te boeien. Zelfs op kleine schermen.

De video wordt getoond bij films voor volwassenen in bioscoopzalen en wordt verspreid via social media.
Of er ook een kortere clip voor op tv komt, is nog niet bekend.

De video:

Het verhaal:
“In de video hebben we geprobeerd om eerst met lichtvoetigheid over het onderwerp te praten. Dit wordt in de praktijk immers ook vaak gedaan”, laat Ruben Cusell van WeFilm, weten. “Bij het doorslaggevende punt wanneer hoofdrolspeler Koen vertelt over zijn ongeluk, terwijl hij bezig was met zijn telefoon, proberen we kijkers bewust te maken van het risico dat ze lopen wanneer je wordt afgeleid in het verkeer.”

Contact?

Of wil je meer informatie?

Meer blogs

Uncategorized

Bedrijfsfilm maken? Wat zijn de kosten?

Een bedrijfsvideo is een korte promotiefilm die kijkers een idee geeft van wie je bent, wat je doet en waarom ze jouw producten of diensten

Uncategorized

Animatie video laten maken

Is het zinvol om een animatie video te laten maken?Natuurlijk zeggen wij als producent JA!. En nee niet alleen omdat het een van de producten/diensten

Regel jij de popcorn?

Dan maken wij de video