ONDERZOEK interactieve video

Deel deze blog

Wij zijn altijd bezig om het meeste uit onze diensten te halen, zodat we jou natuurlijk net dat beetje extra kunnen aanbieden.
Momenteel zijn we bezig om een nieuwe service op te zetten omtrent het gebied van interactieve video.

Middels deze vragenlijst willen we er graag achter komen wat jouw mening is over interactieve video en hoe we dit het beste in kunnen zetten.

Interactieve video is een innovatieve vorm van video waarbij de keuzes van de kijker bepalen hoe de video verloopt.
Dat klinkt allemaal heel leuk en aardig, maar wat betekent dat nou concreet voor jou?

Stel, je verkoopt meerdere soorten producten of diensten, door middel van interactieve video kan jij de klant naar het meest passende product voor hen leiden. Laat bijvoorbeeld kijkers binnen de video klikken en keuzes maken, hierdoor worden ze niet overspoeld met informatie en verhoog je de interactie met je klant. Wij hebben onze showreel op deze manier interactief gemaakt, zodat de kijker kan kiezen van welke dienst ze ons werk willen zien! Met een simpele klik kunnen wij zien waar de interesse van onze klanten naar uit gaan. Bekijk hem hier zelf!

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, zoals trainingen, promotie video’s, how-to video’s, enzovoorts. Met data van interactieve video kan jij precies zien wat je kijkers nou echt interessant vinden en daar kan jij natuurlijk op inspelen. Dit willen wij aan gaan bieden als dienst. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand en daarvoor krijg jij een interactieve video waarbij wij de hosting en analyse van resultaten allemaal zullen verzorgen. Om dit te kunnen uitwerken hebben we dus jouw hulp nodig, zodat we hier het meest uit kunnen halen!

Contact?

Of wil je meer informatie?

Meer blogs

Uncategorized

Video Advertenties (tips)

Een videoadvertentie is simpel te maken. Maar hoe zorg je voor bereik bij je doelgroep? Het gaat niet alleen om weergegeven ads. Uiteindelijk draait het om conversie. In deze blog een aantal tips zodat je video niet voor niets wordt afgespeeld

Regel jij de popcorn?

Dan maken wij de video