Waarom vloggen?

Deel deze blog

Waarom beginnen met vloggen

 

Waarom zou je beginnen aan vloggen van een bedrijfsvlog? Vlogs vergroten je online naamsbekendheid.
Het is bewezen dat 70% van al het online verkeer tegenwoordig bestaat uit videocontent.
Daarnaast wordt er nog eens 6 miljard uur aan video bekeken op Youtube per maand. Natuurlijk is het onmogelijk alle Youtube gebruikers jouw vlogs te tonen, maar je doelgroep kan jij zeker bereiken met jouw bedrijfsvlogs 

Waarom beginnen met vloggen? Het is bewezen dat je naamsbekendheid hierdoor wordt vergroot.

Vlogs zijn een goedkoop middel om je online bereik te vergroten. Een vlog is laagdrempelig en een maakt je merk persoonlijk. Bedrijfsvlogs kan je laten doen door je medewerkers. Zij weten immers het best wat interessant is om te laten zien en over te vertellen. Wat zijn nu alle voordelen van vloggen? 

Voordelen van het vloggen 

  • Kort & simpel: Je wil ervoor zorgen dat je vlogs en kort en simpel zijn, de boodschap moet helder zijn en het moet waarde toevoegen.  
  • Je merk krijgt gezicht: Mensen vertrouwen een bedrijf meer wanneer ze een gezicht bij een bedrijf hebben.
    Je doelgroep vertrouwd jouw bedrijf doordat ze weten wie er
    binnen het bedrijf werken 
  • Vlogs zijn shareable: Visueel beeld wordt veel vaker gedeeld dan een afbeelding of een stuk tekst op social media.   
  • Beter vindbaar op Google: Google beloont mensen wanneer zij relevante en gevarieerd content leveren. Plaats jij je vlog op Youtube? Dan heb je een grote kans dat jouw vlog hoger in Google naar voren komt. Youtube is de grootste zoekmachine voor beeld-content.  

Wat is vloggen precies?

Een vlog is letterlijk een visuele blog. In een vlog laat je bijvoorbeeld zien hoe jouw dag verloopt of praat je over een onderwerp wat het bedrijf aangaat. Veel influencers maken hier gebruik van, maar niet alleen voor influencers of Youtubers is vloggen een manier om naamsbekendheid en bereik te vergroten. Voor zakelijke doeleinde is vloggen een effectief online marketingmiddel. Je geeft jouw doelgroep een beeld hoe het gaat tijdens een dienst die je levert of hoe een product wordt gemaakt. Doordat jouw doelgroep een kijk achter de schermen heeft gekeregen voelen ze zich meer vertrouwd met jouw bedrijf. Wil je dat wij jouw vlogs gaan editen kijk dan eens hier. 

Beginnen met vlogs 

Wanneer start jij met vloggen? Wij helpen je graag op weg, wij editen de vlogs zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken. Je ontvangt een professionele montage van jouw vlog. Hierdoor kan jij ondertussen alvast de nieuwe vlogs bedenken en opnemen.  

Wil je meer weten over vlogs of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op, of kom een keer langs. De koffie staat al klaar.

 

Contact?

Of wil je meer informatie?

Meer blogs

Uncategorized

Video Advertenties (tips)

Een videoadvertentie is simpel te maken. Maar hoe zorg je voor bereik bij je doelgroep? Het gaat niet alleen om weergegeven ads. Uiteindelijk draait het om conversie. In deze blog een aantal tips zodat je video niet voor niets wordt afgespeeld

Regel jij de popcorn?

Dan maken wij de video