Uw bedrijfspresentatie en bedrijfsfilm

Deel deze blog

Uw bedrijfspresentatie en bedrijfsfilm

Een website is allang niet meer het enige middel om uw bedrijf online in de schijnwerpers te zetten.

Youtube en andere video websites vormen een schitterend podium om uw bedrijf te presenteren. Een bedrijfsfilm maken is echter een vak apart. Daarvoor bent u op zoek naar een producent die begrijpt wat u wilt. Een vakman die uw wensen effectief kan omzetten in een optimale bedrijfsfilm, in beeld en geluid dat echt aanspreekt.

Een bedrijfsfilm moet de juiste doelgroep aanspreken en moet uitdragen waar uw bedrijf voor staat. Een bedrijfsfilm moet datgene laten zien wat u ook echt wilt laten zien. U wilt bepalen wat uw potentiële klanten onthouden. Dat bepaalt u zelf, samen met een videoproducent die uw gedachten en wensen over de presentatie van uw bedrijf begrijpt en ze kan omzetten in beeld en geluid. Dat moet dus een videoproducent die niet alleen creatief is, maar ook goed kan luisteren. M-Media kan dit. M-Media is en allround videoproducent die een keur aan videoproducties voor professionals kan verzorgen, zoals bedrijfsfilms, bedrijfsvideo’s, internetvideo’s, bedrijfspresentaties en commercials.

Bedrijfspresentatie
M-Media helpt u met een bedrijfspresentatie die werkelijk aanslaat. Niet met sheets, maar met een krachtige video productie [videoproductie] die met een effectieve combinatie van beeld en geluid uw boodschap uitdraagt. M-Media is een producent met wie u samen bepaalt wat uw publiek aan indrukken mee naar huis neemt.

Bedrijfs video op Youtube, Vimeo en social media
Wilt u uw eigen bedrijfsvideo voor het internet maken?
M-Media is een video producent die alle ervaring in huis heeft om u in het hele proces te begeleiden. Dat begint bij een goede en gedegen voorbereiding. Samen met de filmproducent bepaalt u wat voor boodschap u wilt overbrengen en welke doelgroep u met de film wilt bereiken. De M-Media videoproducent brengt dan een helder advies uit over de bepaling van het budget voor de bedrijfsvideo. Vervolgens maakt de producent een script waarin de hoofdgedachte altijd is: wat moet de kijker van deze video of film onthouden? In het gehele volgende proces van het maken van de film, video of presentatie wordt uw bedrijf steeds zeer nauw betrokken, door middel van briefings door de producent, maar ook met een regisseur die openstaat voor opmerkingen, tips, veranderingen van uw kant. Zo ontstaat een optimale samenwerking tussen producent en bedrijf met als resultaat: een bedrijfsfilm op trots op te zijn!

Op onze website vindt u voorbeelden van bedrijfsfilms, registraties, commercials, bedrijfsvideo’s, internetvideo’s en bedrijfspresentaties.

Contact?

Of wil je meer informatie?

Meer blogs

Uncategorized

Video Advertenties (tips)

Een videoadvertentie is simpel te maken. Maar hoe zorg je voor bereik bij je doelgroep? Het gaat niet alleen om weergegeven ads. Uiteindelijk draait het om conversie. In deze blog een aantal tips zodat je video niet voor niets wordt afgespeeld

Regel jij de popcorn?

Dan maken wij de video