Geld verdienen met YouTube lastiger!

Deel deze blog

De bekende vloggers… Je kent ze vast wel: Enzo Knol, Monica Geuze, . Anna Nooshin, Kwebbelkop, StukTV en ga zo maar door, blijven waarschijnlijk nog wel even de ‘bekende’ vloggers want nieuwe Youtuberegels maken het moeilijker voor nieuwkomers om er tussen te komen. 

Quote schrijft:
Kwebbelkop verdient bijna 1 miljoen euro per jaar, niet slecht voor iemand die filmt hoe hij aan het gamen is.
De sterren van nu verdienen op basis van het aantal views plus commerciële samenwerkingen.
Nog wel, want Youtube wil het na de recente ophef moeilijker maken om geld te verdienen. De ophef al net zozeer gemist als de nieuwe lichting BN’ers? Welnu, de Zweedse gamer Pewdiepie – wij verzinnen de namen ook niet – is beticht van racisme, de Amerikaanse vlogger Logan Paul maakte al filmend grappen over een Japans lijk, en pedofielen bleken via comments onder kinderfilmpjes met kinderen in contact te komen. Te veel van het goede volgens Youtube, dus komen er maatregelen.

De nieuwe regels:
Wie een eigen kanaal opent krijgt twaalf maanden de tijd om in totaal 4000 uur bekeken te worden.
Vorig jaar was er al de maatregel dat 10.000 kijkers de grens was, maar dat is dus flink aangescherpt.
Daarnaast moet je minimaal 1000 abonnees hebben. Al actieve videomakers moeten op 20 februari aan de eisen voldoen willen ze inkomsten blijven genereren.

 

Wil je zelf beginnen met Vloggen? Kijk dan eens op deze pagina.
Jij Vlogt, wij editen

Contact?

Of wil je meer informatie?

Meer blogs

Uncategorized

Video Advertenties (tips)

Een videoadvertentie is simpel te maken. Maar hoe zorg je voor bereik bij je doelgroep? Het gaat niet alleen om weergegeven ads. Uiteindelijk draait het om conversie. In deze blog een aantal tips zodat je video niet voor niets wordt afgespeeld

Regel jij de popcorn?

Dan maken wij de video