Jochie verdient 15.000 euro per maand met Fortnite

Deel deze blog

Hij is amper 14 jaar oud, maar verdient bakken met geld. Door Fortnite te spelen. Gemiddeld acht uur per dag en in het weekend soms wel 18 uur. Ik zie het als werk zegt de jongen.

De tiener uit New York is ontzettend populair op YouTube en streamingsite Twitch.
Onder de naam Sceptic plaatste Griffin er amper negen maanden geleden zijn eerste filmpje. Daarin speelt hij Fortnite en geeft hij live commentaar bij de game. Zijn YouTube-kanaal heeft intussen bijna 1,2 miljoen volgers. Hij haalde meer dan 70 miljoen views. 

Financieel adviseur
We waren stomver­baasd. Oh hemel, hij heeft daadwerke­lijk wat geld verdiend. Zegt zijn vader.

Vader Chris:
,,Rond juni kregen we de eerste 100 dollar van Twitch’’, vervolgt Chris. ,,We waren stomverbaasd. Oh hemel, hij heeft daadwerkelijk wat geld verdiend’’, lachten we. Vanaf toen ging het snel. ,,Twee maanden later hadden we al een boekhouder en financieel adviseur nodig.’’

In minder dan een jaar verdiende Griffin omgerekend 175.000 euro. ,,Je moet heel toegewijd zijn’’, zegt de 14-jarige zelf.
Hij besteedt bijna al zijn tijd aan Fortnite.

Contact?

Of wil je meer informatie?

Meer blogs

Uncategorized

Video Advertenties (tips)

Een videoadvertentie is simpel te maken. Maar hoe zorg je voor bereik bij je doelgroep? Het gaat niet alleen om weergegeven ads. Uiteindelijk draait het om conversie. In deze blog een aantal tips zodat je video niet voor niets wordt afgespeeld

Regel jij de popcorn?

Dan maken wij de video