Live video mogelijkheden

Deel deze blog

Er zijn tal verschillende live video mogelijkheden.
Het ligt volledig aan je situatie welke vorm de meest geschikte keuze is.
Live video op Facebook zie je in verschillende vormen, daarnaast kun je ook live gaan op Youtube of misschien wil je wel live gaan op je eigen website. 

Alle live video mogelijkheden. Een live video op social media of je eigen website? Het is beide mogelijk.

Mogelijkheden live gaan op Facebook 

Facebook is een groot sociaal platform. Veel mensen gebruiken Facebook, wanneer je doelgroep zich hier bevindt is live gaan op Facebook zeer geschikt. De mensen die je pagina al hebben geliked krijgen zelfs een melding wanneer je live gaat. Ideaal! Via Facebook is het mogelijk een hoog bereik te behalen.

Live gaan op Youtube 

Wanneer men op Youtube live gaat zijn het vaak grote evenementen. Bijvoorbeeld Tomorrowland.
Maar veruit het meest populaire om te live streamen op Youtube zijn gameplays. Hoewel dat veelvuldig live is betekent niet dat Youtube niet jouw geschikte platform is. 

Live gaan op jouw eigen website 

Jij kunt ervoor kiezen om live te gaan op jouw eigen website. Een live video op je eigen website kun bijvoorbeeld voor intern en extern gebruik inzetten. Intern gebruik? Met een wachtwoord. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuw concept wil presenteren wat nog niet openbaar gemaakt mag worden. Maar je wil wel je medewerkers op de hoogte brengen. Dan is een live video op je eigen website de ideale oplossing. Deze live video kun jij namelijk versleutelen met een wachtwoord. Of je kiest voor een videoplatform.

Wanneer wordt een live video ingezet? 

Live video’s kun je inzetten voor veel verschillende doeleinden. Je kunt een Q&A houden voor klanten of medewerkers. Of misschien wil je wel een nieuw evenement aankondigen. Daarnaast kun je een product presentatie of demonstratie geven. De mogelijkheden zijn eindeloos zolang de live video maar een goede inhoud heeft die jouw doelgroep interessant vindt. 

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan contact op met een van onze live video specialisten, 

Contact?

Of wil je meer informatie?

Meer blogs

Uncategorized

Video Advertenties (tips)

Een videoadvertentie is simpel te maken. Maar hoe zorg je voor bereik bij je doelgroep? Het gaat niet alleen om weergegeven ads. Uiteindelijk draait het om conversie. In deze blog een aantal tips zodat je video niet voor niets wordt afgespeeld

Regel jij de popcorn?

Dan maken wij de video