Nederlander betaald voor Online Video

Deel deze blog

“De helft van de volwassen Nederlanders betaalt voor online videodiensten, via een abonnement of via losse verkoop”  kopt RTLZ

Niet alleen Netflix profiteert van de populariteit van video-on-demand (VOD)-diensten: van alle mensen die zeggen een abonnement te hebben op een betaalde videodienst, heeft 14 procent een abonnement op twee diensten, en 17 procent zelfs op drie diensten of meer.
Dat blijkt uit onderzoek van GfK, dat bijna 1300 mensen ondervroeg over hun kijkgedrag.

Toch verdringt online video de ouderwetse tv nog niet helemaal. De meerderheid van de mensen kijkt nog altijd het liefst lineair tv.

Gevaar voor kabelaars

Van de mensen die een abonnement op een video-on-demand-dienst hebben, heeft 39 procent zijn tv-abonnement uitgekleed. Ze kiezen vaak voor de “light” variant. Maar ook mensen die niet zo’n abonnement hebben, verkleinen soms hun abonnement: 15 procent van de ondervraagden zegt dit gedaan te hebben.

Hoewel TV nog steeds ‘leading’ is, maak je als bedrijf de beste kans om je spotje via online video te verspreiden.

Juist via “online video” kun je je doelgroep bereiken.
Hoe? Maak eens vrijblijvend een afspraak!

Contact?

Of wil je meer informatie?

Meer blogs

Uncategorized

Video Advertenties (tips)

Een videoadvertentie is simpel te maken. Maar hoe zorg je voor bereik bij je doelgroep? Het gaat niet alleen om weergegeven ads. Uiteindelijk draait het om conversie. In deze blog een aantal tips zodat je video niet voor niets wordt afgespeeld

Regel jij de popcorn?

Dan maken wij de video