Nieuw product? Een animatie werkt!

Deel deze blog

Als er iets nieuws in uw bedrijf wordt geïntroduceerd kan een M Media animatie een uitkomst zijn.

Als het gaat om een nieuw product, veranderend intern beleid of gewoon een geweldig concept. Dan is dat bijzonder maar saaie presentatie geven of een nieuwsbrief rondsturen is dan niet bepaald het juiste middel.

Hoe kunt u dan wel aan iedereen in één keer het verhaal duidelijk uitleggen?

M-Media maakt korte animatie video’s van rond de 1 minuut die uw product, interne beleid of concept in één keer helder uitleggen.
We noemen het uitleganimaties. Of explanations. De meest ingewikkelde, specialistische, of onduidelijke onderwerpen vertaalt M-Media voor u door naar eenvoudige, duidelijke afbeeldingen met een bijpassende voice over zodat iedereen het kan begrijpen!

Gebruik de animatie in uw presentatie, deel hem in uw nieuwsbrief of zet hem gewoon op de website en binnen 1 minuut begrijpt iedereen uw verhaal.
Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op ons Portfolio

Contact?

Of wil je meer informatie?

Meer blogs

Uncategorized

Bedrijfsfilm maken? Wat zijn de kosten?

Een bedrijfsvideo is een korte promotiefilm die kijkers een idee geeft van wie je bent, wat je doet en waarom ze jouw producten of diensten

Uncategorized

Animatie video laten maken

Is het zinvol om een animatie video te laten maken?Natuurlijk zeggen wij als producent JA!. En nee niet alleen omdat het een van de producten/diensten

Regel jij de popcorn?

Dan maken wij de video