Waarom is een doel belangrijk voor mijn video?

Deel deze blog

Waarom is een doel belangrijk voor mijn video?

Wat is het belangrijkste doel van jouw video? Wellicht wil je je naamsbekendheid vergroten, een hogere opbrengst behalen of je nieuwe product(en) promoten.

Houdt bij het bepalen van je videostrategie altijd je doel in jouw achterhoofd. Wij hebben een aantal doelen samengesteld, die jouw helpen bij het kiezen van je videostrategie!

Doel 1: Het verwerven van nieuwe klanten.
Je kunt bijvoorbeeld beginnen met het maken van video’s omdat je nieuwe klanten wilt werven voor jouw onderneming. Videomarketing is daarvoor een uitstekend medium. Je kunt video’s maken over jouw onderneming of over jouw producten, maar je kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van betaalde promoties op social mediakanalen om zodoende te targetten op jou beoogde doelgroep.

Doel 2: een nieuw product promoten.
Stel dat jouw onderneming een nieuw product op de markt heeft gebracht dat je graag onder de aandacht brengt van uw doelgroepen. Ook hiervoor is videomarketing een uitstekend medium. Je kunt doormiddel van betaalde promoties jouw nieuwe product(en) in de spotlights zetten!

Doel 3: uw eigen bedrijfsdoeleinden.
Elk bedrijf heeft een specifiek doel voor ogen. Dat doel wil je uiteraard behalen. Stel dat jou doel is: ‘het beste tuincentrum van Nederland worden’. Dit doel kun je behalen door een videostrategie te gebruiken waarin je verschillende video’s op jouw eigen platformen plaatst. Dit kun je combineren met betaalde promoties op diezelfde platformen. Zo heeft iedere onderneming zijn/haar eigen doel dat verwezenlijkt kan worden doormiddel van videomarketing. Belangrijk bij het maken van video content is dat je je doel voor ogen houdt. Zodoende voorkom je dat je nutteloze content plaatst, waardoor je bewerkstelligt dat jouw doelgroep zijn/haar interesse verliest.

 

Contact?

Of wil je meer informatie?

Meer blogs

Uncategorized

Video Advertenties (tips)

Een videoadvertentie is simpel te maken. Maar hoe zorg je voor bereik bij je doelgroep? Het gaat niet alleen om weergegeven ads. Uiteindelijk draait het om conversie. In deze blog een aantal tips zodat je video niet voor niets wordt afgespeeld

Regel jij de popcorn?

Dan maken wij de video