Bedrijfsfilm maken

Onze werkwijze bij het maken van een bedrijfsfilm

Beelden zeggen meer, en een bedrijfsfilm laten maken is een zeer nuttige toevoeging om een positief gevoel op te wekken bij uw doelgroep. Bij het maken van een bedrijfsfilm worden een aantal stappen doorlopen:

  • Een stevige basis: goede voorbereiding in combinatie met onze ervaring zorgt voor een goede basis van de video.
  • De mogelijkheden: bij het opstellen van het script adviseren wij u over de mogelijkheden van de bedrijfsfilm.
  • Altijd plaats voor eigen inbreng: ook tijdens de opnames is er de plaats voor uw eigen inbreng. De benodigde apparatuur en duidelijk briefing verzorgen wij.
  • Vormgeving van de video: u krijgt tijdens de montage regelmatig previews en ook hier is uw eigen inbreng van harte welkom.
  • Het resultaat: als u tevreden bent met het resultaat, krijgt u deze op DVD en op internetformaat aangeleverd.

Met het resultaat kunt u met trots uw bedrijf presenteren en de boodschap duidelijk maken. Als u samen met ons de procedure doorloopt komen we tot een win-winsituatie: wij doen waar we goed in zijn en u houdt er een mooi resultaat aan over!

Een bedrijfsvideo bepaalt voor een belangrijk deel het imago van uw organisatie. De boodschap van het bedrijf overbrengen, dat is het voornaamste doel van een bedrijfsfilm. Deze kunt u op uw website zetten of gebruiken om via social media het bedrijf een positieve naam te geven. Vertel ook het verhaal van uw bedrijf met een bedrijfsfilm.

Bent u nieuwsgierig geworden? Beelden zeggen vaak meer dan worden, bekijk enkele voorbeelden van bedrijfsfilms of  neem contact met ons op.

Bedrijfsfilm maken

Wilt u een bedrijfsfilm maken? Laat dit dan aan een specialist over. M-Media is gespecialiseerd in bedrijfsvideo’s en heeft allerlei verschillende bedrijven mogen helpen met een bedrijfsfilm. Door goed naar uw wensen te luisteren komen we tot een concept dat aan al uw voorkeuren en eisen voldoet.

Meer zien? Bekijk ons portfolio »

Bedrijfsfilm maken

Wanneer u een bepaalde boodschap over wilt brengen, komt dit vaak beter uit op beeld dan in woorden. De boodschap wordt krachtiger getoond en deze komt beter aan bij de doelgroep die u wilt boeien. Het uiteindelijke voordeel is dat u hiermee directer het doel kunt treffen. Wij begrijpen dat u met een bedrijfsfilm uw potentiële en huidige klanten wilt interesseren. De interesse moet worden gewekt en hoe kan dat beter dan met een frisse en vernieuwende video.

De kenmerken van M-Media

Er zijn meerdere redenen om uw bedrijfsfilm te laten maken door M-Media:

  • Uw wensen staan centraal
  • Passend bij uw bedrijf
  • 15 jaar ervaring
  • Video’s met een doel
  • Goed luisterend oor

Wanneer u bij ons komt met de wens om een bedrijfsfilm te maken dan is goed luisteren naar uw wensen het eerste dat wij doen. Uw wensen en eisen staan centraal en u bepaalt zelf hoe u wilt dat de film eruit komt te zien. Uiteraard geven wij u een deskundig advies en zorgen we ervoor dat de film passend is bij uw bedrijf of organisatie. Met onze jarenlange ervaring van 15 jaar kunt u er bij ons op vertrouwen dat we professioneel te werk gaan. We maken video’s met een doel, die uiteindelijk voor u wat zullen gaan opleveren.

Meer weten? Neem contact op »

Een bedrijfsfilm laten maken

M-Media gaat graag voor u aan het werk om een bedrijfsfilm te maken. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Een bedrijfsvideo is een krachtige manier om een boodschap aan uw klanten over te brengen. Het is origineel en geeft op een duidelijke manier weer wat uw diensten zijn.

Maarten Mulder
Producent